RESTAURANT ROS I TØNDER
– SKANDINAVISK RESTAURANT
Velkommen indenfor i denne lille skandinavisk inspirerede restaurant, hvor fokus ligger på smag og råvarer. Fra restaurantens spisepladser er der kig til det delvist åbne køkken, hvor lyden af sydende pander og duften af gode råvarer spreder sig som forventningens glæde. Indretningen er enkel og stilfuld med mørke borde, der står så fint til den grønne væg. Restaurant ROS har åbent fra Mandag til Søndag
SPIS GODT
– SUCCESFULD KOKKEDUO STÅR BAG
Det er kokkeduoen Marcel Rodrigues og Steffen Snitgaard, der står bag restaurant succesen ROS. Med afsæt i erfaring fra anerkendte restauranter som blandt andet Søllerød Kro, Brødrene Price og Cofoco har makkerparret formået at imponere selv de mest kritiske madanmeldere. Op til flere gange har Restaurant ROS fået spalteplads i Nordens White Guide samt gjort sig positivt bemærket som vindere af prisen som ”Årets Feel good-oplevelse” i 2017.
LOKALE RÅVARER
– GOURMETMAD I ØJENHØJDE
Restaurant Ros står for jordnær med kant.
Vores retter indeholder danske råvarer fra sæsonen og nærområdet, altid med fokus på at udvinde mest mulig smag.
Det er gourmetmad i øjenhøjde, veltilberedt og ærlig.
“Bordets glæde er min eneste kærlighed. At spise, synge, le og drikke, det er min dagsorden.”
BORDETS GLÆDE
EUGENE SCRIBE, ANNO 1791-1861
Kontakt Restaurant ROS
Søndergade 30
DK – 6270 Tønder
TEL: +45 7472 2129
info@hostrups-hotel.dk