Handelsbetingelser

BOOKING OG BEKRÆFTELSE

En booking er bindende, når den er blevet bekræftet, og du har modtaget en bookingreference. Denne kan gives mundtligt, skriftligt eller via vores bookingsystem. Når du laver en booking, skal du oplyse dit navn, din adresse, e-mailadresse, ankomst- og afrejsetidspunkt samt betalingsmetode. Det er vigtigt, at du oplyser din e-mailadresse, for at du kan modtage din bookingbekræftelse.

Værelsesreservationer på Hostrups Hotel kan kun foretages af personer over 18 år.

 

BETALINGSBETINGELSER

Priserne er baseret på kontant betaling og er inklusive 25% moms og 15% betjeningsafgift. Ved for sen betaling pålægges fakturaen et gebyr på DKK 300.- samt 5% i renter.

Ved udenlandsk betaling pålægges et faktureringsgebyr på DKK 75,- pr. faktura.

GAVEKORT

Gavekort kan ikke byttes til kontanter.
Gavekort kan kun benyttes fysisk på Hostrups Hotel.

 

ANKOMST OG AFREJSE

Ankomst- og afrejsetidspunktet kan variere afhængigt af booking- og prisaftalen.

 

VÆRELSER

Opredning

Det er ikke muligt at bestille opredning. Hotellet råder over et begrænset antal børnesenge til små børn og babyer. Børn under 12 år i forældres seng faktureres ikke yderligere end værelsets listepris.

Medbragt mad og drikkevarer

Vi tilskynder venligst til at respektere, at der ikke må medbringes og nydes egne drikke- og madvarer på hotellets område.

Parkering

Parkering på hotellets område er på eget ansvar.

Husdyr
Det er ikke tilladt at medbringe husdyr.

Rygning
Det er ikke tilladt at ryge indenfor på hotellet, ej heller på værelsernes balkoner. Rygere henvises til at gå udenfor. Ved overtrædelse af forbuddet opkræves der betaling for nødvendig rengøring og udskiftning af inventar.

Din egen sikkerhed

Orientér dig altid om, hvor der er nødudgange, alarmknapper og brandslukkere. Orienter dig om flugtveje på oversigten på dit værelse.

 

AFBESTILLING OG UDEBLIVELSE

Afbestilling er kun gyldig, såfremt den er foretaget på mail til info@hostrups-hotel.dk.

Afbestilling kan foretages den dag reservationen er lavet, indtil 3 døgn før ankomstdagen uden omkostninger. Ved afbestilling op til 3 døgn før ankomstdato faktureres et gebyr svarende til 50% af reservationens værdi.

Hvis du udebliver uden forudgående afbestilling, vil du blive opkrævet betaling for det samlede ophold og overnatninger.

 

NØGLER
Glemmer du at aflevere din værelsesnøgle beder vi dig venligst sende den til os ASAP. Bortkomne nøgler faktureres med DKK 1500,- pr. nøgle.

 

GLEMTE TING OG SAGER
Vi eftersender gerne det glemte mod betaling af porto og evt. emballage. 

 

SELSKABER

Hele arrangementet kan senest annulleres, uden omkostninger, 1 måned før ankomst. Hvis arrangementet annulleres efter denne frist, vil Hostrups Hotel opkræve 50 % af det aftalte.

Annulleres konferencen/arrangementet mindre end 7 dage før ankomst, skal der betales 100% af bekræftede arrangement.

Værelser i forbindelse med et arrangement skal være bestilt med navn inden 14 kalenderdage før arrangement finder sted. Såfremt værelser ikke er bestilt med navn frigives disse til salg uanset om reservationen fra start omfattede alle hotellets værelser.

Værelser kan annulleres op til 7 dage før ankomst uden omkostninger. Efter dette tidsrum er reservationen bindende.

Menuen kan ikke ændres indenfor de sidste 14 dage før arrangementet skal finde sted.

Antallet af gæster er bindende de sidste 7 dage før, arrangementet skal finde sted.

Ændringer i den bindende periode kan være gebyrpålagt.

Endelig besked om antal, skal meddeles senest 3 dage før arrangementet. Små ændringer kan meddeles indtil 24 timer før arrangementet.

Det er ikke muligt at medtage egne drikkevarer.

Døre og vinduer skal være lukket kl. 0200, hvor musikken også skal være dæmpet til et rimeligt niveau.

Bespisning af og drikkevarer til musikere eller andre gæstende personer afregnes iht. gældende priser.

Ret til ændringer forbeholdes.

 

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

Hostrups Hotel behandler personoplysninger afgivet af personer, der bruger vores ydelser og produkter. Hostrups Hotel er dataansvarlige for personoplysninger, der vedrører din reservation. Behandling af personoplysninger vil ske i overensstemmelse med Hostrup Hotels Persondatapolitik. Læs venligst vores Persondata- og cookiepolitik for at forstå, hvordan Hostrups Hotel behandler dine personoplysninger med det formål at administrere din reservation, samt dine rettigheder forbundet med sådan behandling.