Selskaber hos Restaurant ROS på Hostrups Hotel

Selskab på Hostrups

For at sikre en god fest og en minderig oplevelse er menuen, betjeningen, vinen, stemningen, borddækningen – og ikke mindst et sted med atmosfære – vigtige forudsætninger. Hos Hostrups Hotel i Sønderjylland har vi de perfekte selskabslokaler til din næste fest eller sammenkomst.

Vi samarbejder med ”A Table Story”, hvis I ønsker en unik og anderledes opdækning. De nævnte priser er alle med flot bordopdækning og blomster.

Uanset anledningen: bryllup, reception, jubilæum, konfirmation eller en rund fødselsdag, så tør vi godt love en fest udover det sædvanlige med vores flotte selskabslokaler i Tønder.

Vores kokke har udarbejdet forslag til forskellige menuer til enhver lejlighed – har du andre ønsker, vil køkkenet gøre sit for at imødekomme dem.

På Hostrups Hotel har vi plads til selskaber af 2-110 personer. Har I behov for overnatning, råder vi over 25 nyistandsatte dobbeltværelser. Læs mere om og se billeder af vores værelser her.

 

Vores lokaler

Havestuen: Hyggeligt indrettet i lyse farver med pejs og udgang til gårdhaven.  2-22 gæster ved et langt bord eller små borde.

Restaurant ROS: Rustik og eksklusiv med Wegners klassiske møbler. 2-28 gæster omkring lange borde eller ved mindre borde. 

Salen: Flot festsal med høje paneler og stemningsfuld belysning. Oplagt til den store fest eller konference. 2-110 gæster, med mulighed for flere forskellige bordopstillinger. Salen kan diskret opdeles i mindre afdelinger tilpasset selskabets størrelse.

Vinbar & Lounge: Stemningsfyldt bar med bløde møbler og pejs. Oplagt at inddrage, hvis du holder din fest i Havestuen eller Restaurant ROS. Læs mere om Hostrup Hotels Vinbar og Lounge.