Selskaber på Hostrups Hotel

Selskab på Hostrups

For at sikre en god fest og en minderig oplevelse er menuen, betjeningen, vinen, stemningen, borddækningen – og ikke mindst et sted med atmosfære – vigtige forudsætninger. Hos Hostrups Hotel i Sønderjylland har vi de perfekte selskabslokaler til din næste fest eller sammenkomst.

Vi samarbejder med ”A Table Story”, hvis I ønsker en unik og anderledes opdækning. De nævnte priser er alle med flot bordopdækning og blomster.

Uanset anledningen: bryllup, reception, jubilæum, konfirmation eller en rund fødselsdag, så tør vi godt love en fest udover det sædvanlige med vores flotte selskabslokaler i Tønder.

Vores kokke har udarbejdet forslag til forskellige menuer til enhver lejlighed – har du andre ønsker, vil køkkenet gøre sit for at imødekomme dem.

På Hostrups Hotel har vi plads til selskaber af 2-110 personer. Har I behov for overnatning, råder vi over 25 nyistandsatte dobbeltværelser. Læs mere om og se billeder af vores værelser her.

 

Vores lokaler

Havestuen: Hyggeligt indrettet i lyse farver med pejs og udgang til gårdhaven.  2-22 gæster ved et langt bord eller små borde.

 

Salen: Flot festsal med høje paneler og stemningsfuld belysning. Oplagt til den store fest eller konference. 2-110 gæster, med mulighed for flere forskellige bordopstillinger. Salen kan diskret opdeles i mindre afdelinger tilpasset selskabets størrelse.

Vinbar & Lounge: Stemningsfyldt bar med bløde møbler og pejs. Oplagt at inddrage, hvis du holder din fest i Havestuen

Læs mere om Hostrup Hotels Vinbar og Lounge.                         

Overnatning

På Hostrups Hotel, tilbyder vi også overnatning. Når du sammen med dine nærmeste skal afholde dit arrangement. Hostrups Hotel råder over 25 hyggelige og lækre værelser. Alle værelser har eget bad og toilet. Vi tilbyder både dobbelt værelser, med stor king size seng, men også mindre værelser med enkeltsenge. Så der er overnatnings mulighed for alle aldre. Læs mere om og se billeder af vores værelser her.

Kontakt os allerede i dag!

             

Ring på telefon 74 72 21 29