Aftenmenu

På Hostrups Hotel finder du restaurant ROS, beliggende lige i centrum af Tønder by. Et køkken med fokus på kvalitet og perfektion, – med et flow af kærlighed.

Gælder fra 4 juni 

ROS OPLEVELSE

Aperitif og snacks, 5 serveringer, 4 glas vin, filtreret vand, kaffe og Petit four

1098 DKK.

ROS OPLEVELSE serveres til hele bordet

 

Aperitif og snacks 115 DKK

Saltede mandler 35 DKK

Chips med urtemayonnaise 35 DKK

Syltede oliven med urter 35 DKK

10g Baerii caviar m. sprøde chips og cremefraiche 195 DKK

Østers m. vinaigrette pr. stk. 29 DKK

 

 3 serveringer

Røget laks med sprøde salater, syrnet fløde, agurk og dildolie

Glaseret gris med luftige flæskesvær, nye løg, kartoffelcreme, sommertrøffel og sauce

Friske jordbær med hvidchokolade mousse, sprød crumble og jordbærsorbet

348 DKK.

Der tages forbehold for ændringer i menuen.

 

 5 serveringer

Røget laks med sprøde salater, syrnet fløde, agurk og dildolie

Bagt kulmule med citron, grønne og hvide asparges, crouton

Sommerkål med kyllingeriette, cremet kyllingesauce, svampe og urter

Glaseret gris med luftige flæskesvær, nye løg, kartoffelcreme, sommertrøffel og sauce

Friske jordbær med hvidchokolade mousse, sprød crumble og jordbærsorbet

548 DKK.

Menuen serveres til hele bordet, mandag til lørdag

 

A la carte

Røget laks med sprøde salater, syrnet fløde, agurk og dildolie 125 DKK

Bagt kulmule med citron, grønne og hvide asparges, crouton 130 DKK

Sommerkål med kyllingeriette, cremet kyllingesauce, svampe og urter 130 DKK

Glaseret gris med luftige flæskesvær, nye løg, kartoffelcreme, sommertrøffel og sauce 245 DKK

Dagens fisk med skaldyrsbisque, krydderurter, asparges og persillepuré 255 DKK

 

Ost og dessert

Friske jordbær med hvidchokolade mousse, sprød crumble og jordbærsorbet 105 DKK

Danske oste fra Arla unika, sødt og smørstegt rugbrød 115 DKK

Kaffe med Petit four 80 DKK

 

Restaurant ROS har aften åbent Mandag – Lørdag  kl. 18.00 – 22.00

Køkkenet lukker kl. 21.00

Søndag Lukket 

Bordreservation anbefales.

reservér bord her

Informationer om allergener eller andre særlige hensyn fås ved henvendelse til personalet og gerne ved bestilling af bord