På Hostrups Hotel finder du restaurant ROS, beliggende lige i centrum af Tønder by. Et køkken med fokus på kvalitet og perfektion, – med et flow af kærlighed.
Gælder fra 11 Januar 2021.
ROS OPLEVELSE
Aperitif og snacks, 5 serveringer, 4 glas vin, filtreret vand,
kaffe og petit four
998 DKK.
ROS OPLEVELSE serveres til hele bordet
3 serveringer
Færøsk laks – dildcreme – rugbrøds crumble – vinter salat – jordskokker
Stegt oksemørbrad – oksekæber – saltbagte selleri – syltet selleri – mild pebersauce – crouton
Tæret – yuzu creme – citron gele – karamelliseret chokolade – vaniljeis – citron melisse
348 DKK.
Der tages forbehold for ændringer i menuen.
5 serveringer
Færøsk laks – dildcreme – rugbrøds crumble – vinter salat – jordskokker
Kulmule – brændende kærligheds sauce – luftig kartoffel – beder – karse
Stegt blomkål – muslinge sauce – persille olie – blomkåls pure – ristede nødder – havgus
Stegt oksemørbrad – oksekæber – saltbagte selleri – syltet selleri – mild pebersauce – crouton
Tæret – yuzu creme – citron gele – karamelliseret chokolade – vaniljeis – citron melisse
498 DKK.
Menuen serveres til hele bordet, Mandag til lørdag
A la carte
Færøsk laks – dildcreme – rugbrøds crumble – vinter salat – jordskokker 125 DKK.
Kulmule – brændende kærligheds sauce – luftig kartoffel – beder – karse 135 DKK.
Stegt blomkål – muslinge sauce – persille olie – blomkåls pure – ristede nødder – havgus 115 DKK.
Stegt oksemørbrad – oksekæber – saltbagte selleri – syltet selleri – mild pebersauce – crouton 255 DKK.
Dagens fisk – kartoffelpure – skaldyrssauce – jordskokker – vinter salat 255 DKK.
Ost og dessert
Tæret – yuzu creme – citron gele – karamelliseret chokolade – vaniljeis – citron melisse 105 DKK
Danske oste fra Arla unika, sødt og smørstegt rugbrød 110 DKK.
Restaurant ROS har aften åbent Mandag – Lørdag kl. 18 – 22
Køkkenet lukker kl. 21.00
Søndag Lukket
Bordreservation anbefales.
Informationer om allergener eller andre særlige hensyn fås ved henvendelse til personalet og gerne ved bestilling af bord