På Hostrups Hotel finder du restaurant ROS, beliggende lige i centrum af Tønder by. Et køkken med fokus på kvalitet og perfektion, – med et flow af kærlighed.

 

ROS OPLEVELSE

Aperitif og snacks, 5 serveringer, 5 glas vin, filtreret vand,

kaffe og petit fours

998 DKK.

ROS OPLEVELSE serveres til hele bordet

 

    3 serveringer

Citrusmarineret kulmule, mild chili, salat, ærter, croutoner og dildolie

Oksemørbrad med persillepure, pom. anna, grillet/-nye løg, sauce med syltet ramsløg

Hvid chokolademousse friske jordbær, jordbærsorbet, sprød kage og urtesukker

348 DKK.

Der tages forbehold for ændringer i menuen.

eller

5 serveringer

Citrusmarineret kulmule, mild chili, salat, ærter, croutoner og dildolie

Stegte kammuslinger, sommerkål, citron, urter og cremet muslingesauce

Hvide og grønne asparges, kyllingeskind, urter og cremet kyllingesky med morkel

Oksemørbrad, persillepure, pom. anna, grillet/-nye løg, sauce med syltet ramsløg

Hvid chokolademousse, friske jordbær, jordbærsorbet, sprød kage og urtesukker

498 DKK.

Menuen serveres til hele bordet

 

À la carte

Aperitif og snacks 115 DKK.

 

Forretter

Koldrøget Færøsk laks, syrnet fløde, agurk, rugbrødscrumble, radiser og karse 125 DKK.

Citrusmarineret kulmule, mild chili, salat, ærter, croutoner og dildolie 105 DKK.

Stegte kammuslinger, sommerkål, citron, urter og cremet muslingesauce 145 DKK.

Hvide og grønne asparges, kyllingeskind, urter og cremet kyllingesky med morkel 135 DKK.

 

Hovedretter

Havkat, asparges, ærter, ristede hasselnødder og sauce blanquette med ramsløg 225 DKK.

Confiteret landgris, porre, kartofler, tomater, sauce med syltede perleløg og purløg 215 DKK.

Oksemørbrad, persillepure, pom. anna, grillet/-nye løg og sauce med syltet ramsløg 255 DKK.

 

Ost og dessert

Arla unika Gnalling, æblepuré, ristede boghvede og knækbrød 110 DKK.

Sprød og blød marengs, solbærsorbet, lakrids og timian 95 DKK.

Hvid chokolademousse, friske jordbær, jordbærsorbet, sprød kage og urtesukker 105 DKK.

 

Restaurant ROS har aftenåbent tirsdag-lørdag kl. 18.00-22.00

Køkkenet lukker tirsdag-lørdag kl. 21.00

Søndag og Mandag lukket

Bordreservation anbefales.

RESERVER BORD HER!

 

Informationer om allegener eller andre særlige hensyn fås ved henvendelse til personalet