Aftenmenu

På Hostrups Hotel finder du restaurant ROS, beliggende lige i centrum af Tønder by. Et køkken med fokus på kvalitet og perfektion, – med et flow af kærlighed.

Gælder fra 11 Januar 2021.

ROS OPLEVELSE

Aperitif og snacks, 5 serveringer, 4 glas vin, filtreret vand,

kaffe og petit four

998 DKK.

ROS OPLEVELSE serveres til hele bordet

 

    3 serveringer

Færøsk laks – dildcreme – rugbrøds crumble – vinter salat – jordskokker

Stegt oksemørbrad – oksekæber – saltbagte selleri – syltet selleri – mild pebersauce – crouton

Tæret – yuzu creme – citron gele – karamelliseret chokolade – vaniljeis – citron melisse

348 DKK.

Der tages forbehold for ændringer i menuen.

 

5 serveringer

Færøsk laks – dildcreme – rugbrøds crumble – vinter salat – jordskokker

Kulmule – brændende kærligheds sauce – luftig kartoffel – beder – karse

Stegt blomkål – muslinge sauce – persille olie – blomkåls pure – ristede nødder – havgus

Stegt oksemørbrad – oksekæber – saltbagte selleri – syltet selleri – mild pebersauce – crouton

Tæret – yuzu creme – citron gele – karamelliseret chokolade – vaniljeis – citron melisse

498 DKK.

Menuen serveres til hele bordet, Mandag til lørdag

 

A la carte

Færøsk laks – dildcreme – rugbrøds crumble – vinter salat – jordskokker   125 DKK.

Kulmule – brændende kærligheds sauce – luftig kartoffel – beder – karse   135 DKK.

Stegt blomkål – muslinge sauce – persille olie – blomkåls pure – ristede nødder – havgus   115 DKK.

Stegt oksemørbrad – oksekæber – saltbagte selleri – syltet selleri – mild pebersauce – crouton   255 DKK.

Dagens fisk – kartoffelpure – skaldyrssauce – jordskokker – vinter salat   255 DKK.

 

Ost og dessert

Tæret – yuzu creme – citron gele – karamelliseret chokolade – vaniljeis – citron melisse   105 DKK

Danske oste fra Arla unika, sødt og smørstegt rugbrød   110 DKK.

 

Restaurant ROS har aften åbent Mandag – Lørdag  kl. 18 – 22

Køkkenet lukker kl. 21.00

Søndag Lukket 

Bordreservation anbefales.

RESERVER BORD HER!

Informationer om allergener eller andre særlige hensyn fås ved henvendelse til personalet og gerne ved bestilling af bord