Aftenmenu

På Hostrups Hotel finder du restaurant ROS, beliggende lige i centrum af Tønder by. Et køkken med fokus på kvalitet og perfektion, – med et flow af kærlighed.

November/december
Gælder fra 11 nov. til og med 19. dec.

ROS OPLEVELSE

Aperitif og snacks, 5 serveringer, 4 glas vin, filtreret vand,

kaffe og petit four

998 DKK.

ROS OPLEVELSE serveres til hele bordet

 

    3 serveringer

Rimmet Torsk med nøddevinaigrette, brændt citron, blomkål, crouton og dild

Stegt andebryst med Pommes Anna, ragout sauce, Karl Johan-creme og vinter kål

Hvid chokolademousse med mandel twill, kirsebær og iscreme

348 DKK.

Der tages forbehold for ændringer i menuen.

 

5 serveringer

Rimmet Torsk med nøddevinaigrette, brændt citron, blomkål, crouton og dild

Skaldyrsbisque med kammusling, ristet selleri, syltet selleri, persille og frisé

Rødbede, frisk ost, crudité, brunet smør med peberbacon og malt

Stegt andebryst med Pommes Anna, ragout sauce, Karl Johan-creme og vinter kål

Hvid chokolademousse med mandel twill, kirsebær og iscreme

498 DKK.

Menuen serveres til hele bordet, Mandag til lørdag

 

A la carte

Rimmet torsk med nøddevinaigrette, brændt citron, blomkål, crouton og dild 115 DKK

Skaldyrsbisque med kammusling, ristet selleri, syltet selleri, persille og frisé 145 DKK

Bagt rødbede, frisk ost, brunet smør og malt 110 DKK

Stegt andebryst med Pommes Anna, ragout sauce, Karl Johan-creme og vinter kål 255 DKK

Dagens fisk med Pommes Anna, skaldyrssauce, Karl Johan-creme og vinter kål 255 DKK

 

Ost og dessert

Hvid chokolademousse med mandel twill, kirsebær og iscreme

105 DKK

Danske oste fra Arla unika, sødt og knækbrød 110 DKK.

 

Restaurant ROS har aften åbent Mandag – Lørdag  kl. 18 – 22

Køkkenet lukker kl. 21.00

Søndag Lukket 

Bordreservation anbefales.

RESERVER BORD HER!

Informationer om allegener eller andre særlige hensyn fås ved henvendelse til personalet