Aftenmenu

På Hostrups Hotel finder du restaurant ROS, beliggende lige i centrum af Tønder by. Et køkken med fokus på kvalitet og perfektion, – med et flow af kærlighed.

 

ROS OPLEVELSE

Aperitif og snacks, 5 serveringer, 4 glas vin, filtreret vand,

kaffe og petit fours

998 DKK.

ROS OPLEVELSE serveres til hele bordet, tirsdag-lørdag

 

    3 serveringer

Kulmule med luftig kartoffel, purløg, sprøde chips, citron og karse

Oksemørbrad med saltet bagt selleri, karamelliseret selleri puré, løg og trøffelsauce med frisk trøffel

Havtorn sorbet med nødde twill, hvidchokolade og Kifaru kaffe og havtorns sirup

348 DKK.

Der tages forbehold for ændringer i menuen.

eller

5 serveringer

Kulmule med luftig kartoffel, purløg, sprøde chips, citron og karse

Håndpillede rejer med kogt porre, tørret tomat, urteolie, sprød salat og smørstegt croutoner

Brissel toast med svampe creme, timian og citron

Oksemørbrad med saltet bagt selleri, karamelliseret selleri puré, løg og trøffelsauce med frisk trøffel

Havtorn sorbet med nødde twill, hvid chokolade og Kifaru kaffe og havtorns sirup

498 DKK.

Menuen serveres til hele bordet, tirsdag til lørdag

 

A la carte

 

Kulmule med luftig kartoffel, purløg, sprøde chips, citron og karse 115 DKK

Håndpillede rejer med kogt porre, tørret tomat, sprød salat, smørstegte croutoner 145 DKK

Brissel toast med svampe creme, timian og citron 105 DKK

Oksemørbrad med saltet bagt selleri, karamelliseret selleri puré, løg og trøffelsauce med frisk trøffel 255DKK

Havtaske med saltet bagt selleri, løg og skaldyrssauce med dild og trøffel 255 DKK

 

Ost og dessert

Havtorn sorbet med nødde twill, hvidchokolade og Kifaru kaffe og havtorns sirup 105 DKK

Danske oste fra Arla unika, sødt og knækbrød 110 DKK.

 

 

Restaurant ROS har aftenåbent Mandag – Lørdag  kl. 18 – 23

Køkkenet lukker kl. 21.00

Søndag Lukket 

Bordreservation anbefales.

RESERVER BORD HER!

 

Informationer om allegener eller andre særlige hensyn fås ved henvendelse til personalet