Tønder Kunstmuseum

Kunstmuseet i Tønder har hjemme i den nyeste del af bygningskomplekset med store, lyse udstillingssale, der imponerer de fleste. Oplev skiftende udstillinger af dansk og nordisk kunst fra det 20. og 21. århundrede, når museet fokuserer på de nordiske træk i kunsthistorien og viser nye sider af både kendte og mindre kendte kunstneres værker. Mødet mellem den nordiske kunst og de sanselige omgivelser skaber en kunstoplevelse i international klasse.

Du kan også bevæge dig op i toppen af Vandtårnet og opleve stolegaven fra bybarnet Hans J. Wegner. Prøv stolene og mærk med din egen krop, hvorfor Wegner og hans stole er kendt i hele verden. Fra toppen af Vandtårnet kan du nyde den storslåede udsigt over marsken og Tønder by. Læs mere her.

Noldemuseet i Seebüll

Danskfødte Emil Noldes sidste hjem. Villaen er omdannet til et autentisk museum med Noldes Ekspressionistiske værker. Kun otte kilometer fra Hostrups Hotel. Læs mere her. 

Guldhornene

Mindestedet for guldhornene ligger midt i landsbyen Gallehus tæt ved Møgeltønder. Der er skilte og parkeringsplads ved vejen. Nærmeste adresse er Guldhornsvej 11, 6270 Tønder. Find mere information her.

Zeppelin- & Garnisons museum

Militærhistorisk museum med imponerende hangarhaller og samlinger af originale våben, uniformer og fotografier. Læs mere om museet her.