Mad ud af huset

Fredag og Lørdag

Restaurant Ros Take Away menu

Forret:
Bagte Vesterhavs torsk med citron og timian, cremet skaldyrs bisque, krydderurtesalat og dildolie.
Dertil: Hjemmelavet brød og saltet smør

Hovedret:
Kalvefilet med hasselbagt bagekartoffel, ramsløgspesto, bagte jordskokker, mild pebersauce og karse. 

Dessert:
Hvid chokolademousse med rabarber kompot, bagt nødde crumble og urtesukker.

295,- pr. kuvert*

*Afhentning skal ske mellem kl. 15.00 og 17.00 – der udleveres en “How to”, sammen med menuerne.
Forberedelses tid cirka 20 min.

Bestil her 

 

Vores egen Restaurant ROS, tilbyder 3 retter til en hyggelig aften med venner eller familie.

Skriv en mail til info@hostrups-hotel.dk for bestilling af ovenstående menu.

Ved spørgsmål, kan vi træffes på 74722129