Hostrups Hotel Tønder 

I den lille grænseby Tønder ligger det gamle og autentiske hotel. Selve bygningen er fra år 1850 og fik navnet “Landschaftliches Haus”. Oprindeligt var byggeriet grønt, men i dag fremstår den gamle bygning både moderne og luksuriøs med den hvidemalede facade. Det luksuriøse er dog ikke blot facade, som gæst på Hostrups Hotel Tønder får du en unik mulighed for en selvforkælende miniferie. Læn dig tilbage og nyd de moderne faciliteter og Hotels gourmet Restaurant.

Hotellet rummer 25 smagfuldt indrettede værelser, som alle er nyrenoveret. Værelserne er inddelt i 5 kategorier. Double Superior View, Comfort Room, Standard Double Room, Small Standard Room og Small Standard Twinbed. Hvert værelse har sit eget, også nyrenoveret, værelse. Dertil hører også gratis Wifi samt gratis parkering. 

SE VÆRELSER

Tønder som destination for kultur-og naturelskere 

Tønder og omegn har massere, at byde på. Her er noget både for kultur- og naturelskeren. Hostrups Hotel Tønder ligger i gåafstand til mange af Tønders seværdigheder. Har I bilen med er der rig mulighed for, at køre på nogle kortere dagsudflugter.

I området er der mulighed for, at opleve Sort Sol, Tøndermarsken, Tønder Kunstmuseum, Noldemuseet i Seebül, Højer Sluse, Schackenborg Slot, Slotsgaden i Møgeltønder, Guldhornsstenene og Rudbøl grænse. I gåafstand fra hotellet kan I blandt andet opleve Tønder Skulpturhave, Visemøllen, Gågaden eller følge i Hans J. Wegners fodspor. 

OPLEV TØNDER

Nye forpagtere og nye idéer  

I starten af 2020 overtog de nye forpagtere Marcel Rodrigues og Steffan Snitgaard. Med de nye forpagtere lægges der også en ny stil på Hostrups Hotel Tønder. Hotellet kan blandt meget andet tilbyde et Weekendophold for to med en 3 retters menu og overnatning i et af hotellets dobbeltværelser. Eller hvis I mangler en lille miniferie i løbet af ugen, kan man passende gribe chancen og tage to overnatninger på Hostrups Hotel Tønder med en 2 retters menu begge aftener. Er i derimod til en gastronomisk oplevelse, tilbyder Hotellet et Gourmetophold med en 5 retters menu og overnatninger.

I samarbejde med Marskhotellet og Rudbøl Grænsekro, har Hotellet lavet en en “Markstien Vandrepakke” for de, som gerne vil opleve Tøndermarsk og nyde lidt god mad efter dagens etape. Som noget helt eksklusivt kan man vælge en guidet Sort Sol vandretur og en lækker 4 retters menu i hotellets restaurant om aften. 

SE HISTORISK TIDSLINIE

Afhold dit næste selskab på Hostrups Hotel Tønder 

Der er oplagt mulighed for, at afholde dit næste selskab i Hotellets Restaurant. Med sine autentiske og idylliske omgivelser i den gamle købmandsby er Hostrups Hotel Tønder, det perfekte sted. Hotellets Restaurant ROS har alt, at tilbyde. Her er muligheden både for jer som brudepar, der mangler et dejligt sted, at afholde jeres bryllup til en pris, de fleste kan være med til. Eller I står som forældre med en barnedåb eller konfirmation lige om hjørnet.

Omgivelserne er også perfekte til firmaets næste store firmafrokost, generalforsamling eller andre formelle møder. Er I derimod et busselskab, som viser turisterne rundt i det danske land, kan I passende svinge forbi Restaurant ROS. Her tilbydes I busparkering ved hotellets hoveddør. 

HOLD SELSKAB PÅ HOSTRUPS

 

 

Vi ELSKER vore nye som velkendte gæster – så skriv til os allerede i dag!